Byter blogg - jjec.myshowroom.se

Nu byter jag, inte helt oväntat, blogg! Är så himla trött på blogg.se så nu fick det faktiskt bli Myshowroom som jag nämnde i det förra inlägget. Läser man på mobilen ser det dessutom mycket bättre ut än på blogg.se! Enjoy.

http://jjec.myshowroom.se/

Myshowroom?

Tänkte att jag skulle ladda min dator igår men struntade i det. Inte så smart. Det var knappt så att jag klarade mig igenom SO lektionen.
Funderar förresten på att byta till Myshowroom. Är det någon som har det och tycker att det funkar bra?

Kolon the ko

Tänkte ta en varm dusch nu innan jag går och lägger mig. Är inte så jätte trött faktiskt? Vilket bara är jobbigt, kommer ta ett tag att somna. Som godnatt får ni Kolon the ko som jag hittade på nätet för någon vecka sen. Så sjukt meningslöst men samtidigt så sjukt kul, HAHA.

Cuz u don't see

Första dagen i skolan efter lovet är över vilket firas med muffins, Sofis Mode (Som låg och väntade i köket när jag kom hem. Fick prenumeration i julklapp ^^) och nu Pretty Little Liars. Jag förstår inte hur någon kan överleva utan den serien. Galet.

Piggy adventure

Funderar på att börja blogga igen nu när skolan börjat. Har nämligen börjat twittra igen nu också :) Sitter iaf på sista lektionen med en klagande V bredvid mig. Hon vill köra Piggy Adventure på min mobil ^^

-

I dreamed about you last night, you were evil and I was sad. I think I just miss being your friend.

RSS 2.0