The Vampire Diaries.

Inledde dagen med The Vampire Diaries. Solade i någon timme. Badade. Sen blev det Vampire Diaries igen. Är snart klar med säsong två och det är så sjukt spännande!

Dream out loud by Selena Gomez


Har vetat att Selena Gomez har ett eget märke nu ett tag men inte riktigt tänkt på det. Idag snubblade jag (Heh, inte bokstavligt) över ett av hennes tweet. Awesome tänkte jag och gick in på länken som inte funkade för mig. Hittade tillslut rätt länk och klickade mig in bland hennes kläder. Det fanns en del fint men inte något märkvärdigt? Förutom linnena här uppe på bilden. Så fina.

Selena har uppenbarligen inte på sig samma linne som i kollektionen men visst liknar de varandra? (Ja, jag klippte bort Justin från bilderna)

Kläderna kan hittas i kmarts butiker eller online. Klicka här eller på bilden för att komma till sidan.

Kiwi time


-

Ice cream

Drog in till stan idag. Åt lite glass, njöt av vädret.

Just a quick pic ... Or two


Let's see this as a clue


-

Sleepyhead

Pic from yesterday.

Hola ^^ Vaknade, åt frukost och satte mig sen i soffan med datorn. Har en egen soffa i mitt rum nu, vilket är totalt awesome. Bilder kan ni få senare :)

Idag ska jag städa lite och fortsätta med mitt rum hade jag tänkt. Får se hur det går med det. Sen måste jag fixa diskmaskinen också. Typ nu. Vårt hus har invarderats av småflugor :O

RSS 2.0