övertrött

Stannade kvar i stan efter skolan igår istället för att åka hem direkt och plugga NO, vilket resulterade i att jag behövde plugga as mycket när jag kom hem och därför inte hann starta datorn. Men nu är jag här! :)

Idag har jag typ bara pluggat engelska. Det känns som jag kan allting nu så jag tänkte typ bara ta det lugnt resten av kvällen ^^ Behöver det verkligen. Skulle dö om det inte var lov nästa vecka.

beroende av twitter

 

Jag är helt omöjlig. Jag är just nu sjuuukt aktiv på Twitter (Även på lektionerna ... heh) samtidigt som jag är noll aktiv här. Heh.

Sitter iaf just nu och skriver om boken Sandor slash Ida. Det går sådär = Jag skriver ingenting och är inne på Twitter istället :D Förstår verkligen inte hur man överlever utan det *Beroende*

twitcam

Okej, nu är det officiellt: I love twitcam. Just wanted u to know :)

-

My life.

Sitter och tittar på twitcam, dricker cola och typ gör matteläxan. Kul kväll, haha. Ska förresten försöka börja blogga mer igen, tack för att ni kollar in här ändå :)

Harry Styles

Fråga inte. Typ alla 1D fans förstår vad jag sitter och håller i, ni andra får bara titta på fiiina Harry ^^ Tog mig typ en timme att klippa och limma, haha. Gjorde den dessutom igår när jag egentligen skulle pluggat spanska. Great.

Life is a short trip

Jag känner mig av någon anledning överdrivet glad? Precis nu liksom, inte förut. Sitter och "pluggar" = Sitter och lyssnar på musik och gör typ ingenting. Hahha :)

Har förresten tappat min kamera i golvet typ två gånger idag? TACK FÖR ATT DU INTE GICK SÖNDER!

GLAD CHEY

HEEEEJ, JAG ÄR SJUKT JÄVLA GLAD JUST NU! lol. Jag har skrivit klart om ris och gryn och skickat in :D Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och typ också plugga lite spanska?

.

Okej, nu dör jag. Jag måste vänta tills januari innan det kommer nya avsnitt av PLL.

u think i'm weird? well i think you're boring

Bild från andra oktober tsm med Lou. Det var kallt, vi frös och allt failade men it was all worth it in the end :)

Sov till två idag ... Jag går upp så sjukt tidigt på vardagarna, kvart i sex. (Egentligen 05:43, för det känns sjukt mycket tidigare) Hinner inte annars.

Ska försöka titta på första 2 ½ med Ashton ikväll, har varken hunnit eller orkat innan. Det kommer säkert vara sjukt fail, men jag bara måste se det ändå haha :)

i'm back?

Världens suddigaste bild från i somras @ work.

Tänkte bara titta in och säga hej, mest för att jag blev påmind om bloggen idag ^^ Funderar förresten på att skaffa tumblr, men jag fattar noll hahah. Wish me luck :)

-

Gick ju sådär med att börja blogga igen känner jag. Ska försöka dra igång det igen imorrn :)

Jag. Hatar. Orientering.

Fint hår man får när man orienterar i regnet ..

Matte utan lärare = AWESOME!

Matte utan lärare = AWESOME!


Jag fryser.

Bild från i somras. Älskar att titta ut och bara drömma mig bort när jag åker flygplan.

Vi har orentering imorrn och det ska regna? Det enda positiva är att vi slipper den vanliga gympan, engelska och NO. Kan det bli bättre? Vi har alltså halvdag med lektioner och halvdag orientering imorrn.

Hoppas verkligen på att inte gå vilse eller någonting annat random, hahah.

Glass, godis och chips = JAG ÄR TILLBAKA!!


Hej alla underbara läsare, nu är jag tillbaka :D YAAAAY! Avklarat två viktiga SO prov och annat viktigt. Nu dröjer det ett par veckor tills jag har prov igen tror jag ^^ Det firas med glass, godis och chips. Heh. Men det förtjänar jag faktiskt :)

RSS 2.0